Overslaan en naar de inhoud gaan

Over ons

Al meer dan 30 jaar verzekert Coudron Verzekeringen als onafhankelijke verzekeringsmakelaars aan de kant van de klant. Het klantenbestand, dat bestaat uit particuliere klanten en ondernemingen heeft deze aanpak door de jaren heen weten te waarderen.

Coudron Verzekeringen heeft geen enkele binding of verplichting ten opzichte van de verzekeringsmaatschappijen met wie zij samenwerken. Daarom kunnen zij u in alle vrijheid adviseren en uw belangen dubbel zo hard verdedigen.

Het team biedt een meerwaarde door haar ervaring , marktexpertise en kennis van de verzekeringsproducten en voorwaarden en beschikt over een netwerk van externe specialisten.

“Onze sterkte bestaat er in dat wij vanuit een persoonlijke aanpak het verzekeringsdossier volledig screenen aan de hand van een sterke risicoanalyse, de zwaktes gaan blootleggen en hiervoor een passende oplossing aanbieden. We zijn op de verzekeringsmarkt gekend voor een zeer sterke reputatie bij de afhandeling van onze schadedossiers waarmee wij ons van de concurrentie onderscheiden. Wij bijten ons vast in onze dossiers en vechten voor het belang van onze klant. Dit is verzekeren aan de kant van de klant, aldus Paul Coudron”.

Heeft u vragen?    Contacteer ons